Våre tjenester

Oppussing
Går du med oppussingsplaner? Involver rørleggeren tidlig. Sammen med deg tegner vi og planlegger ditt nye drømmebad.

Service
Vi har dedikert mannskap til serviceoppdrag og rask responstid. Vi tar de fleste serviceoppdrag innen privat, bedrift og landbruk.

Ny bolig
Skal du bygge nytt? Vi vet hva du bør tenke gjennom når du planlegger, vi tegner dine bad og leverer det meste av utstyr. Vi har kompetanse innen både sanitær og varme.

Landbruk
En gårdbruker vet hva en gårdbruker trenger. Vi har egen rørlegger, som også er gårdbruker, dedikert til våre landbrukskunder, med bred erfaring innen både service og nybygg.

Service

Nybygg

Landbruk

Oppussing


Hvorfor skal du bli vår kunde?

Fornøyde kunder
Vår motivasjon er fornøyde kunder.  Det skal du merke på service, kvalitet og pris. Derfor kan du stole på at vi skal gjøre vårt for at du blir fornøyd.

Avtalt tid til riktig pris
En avtale er en avtale.  Så enkelt. Det er viktig for oss. Vi gir deg riktig vare og tjeneste til riktig og avtalt pris.

En rørlegger med løsninger
Våre rørleggere skal være løsningsorienterte og kreative.  Derfor kan vi si at vi skal gjøre vårt for å finne løsninger på dine ønsker og utfordringer.

En rørlegger med kompetanse
Til sammen har våre rørleggere over 70 års erfaring i faget. Alle har svennebrev, og innehar rørlegger med mesterbrev. Derfor kan vi trygt si at du får en kompetent rørlegger når du velger oss.

Et vellykket prosjekt starter med god planlegging

Går du med drømmer og planer om nytt bad, kjøkken eller nye varmeløsninger?
Bor du i vårt nedslagsfelt tilbyr vi gratis befaring. Her går vi sammen gjennom dine ideer, og finner gode løsninger. Ønsker du kontakt med elektriker, snekker, flislegger – så har vi flere vi kan anbefale der.