Våre tjenester

 Våre kunder er alt i fra privatkunder, store og små boligutbyggere, næringskunder til landbrukskunder. Våre rørleggere skal vise stor grad av yrkesstolthet og innehar bred kompetanse innenfor rørfaget. Kompetansen vår strekker seg fra ordinære servicer i bolig, fjøs og næringsbygg, til nybygg, store anlegg, fjøs, varmeløsninger i bolig, fjøs og næringsbygg, renseløsninger på vann og avløp.

Service og vedlikehold

Våre rørleggere utfører serviceoppdrag knyttet til vann- og avløpssystemer i boliger, næringsbygg, bygg relatert til landbruk og offentlige bygg.

Bestill rørlegger

Nybygg

Vann og avløp spiller en viktig rolle i nye bygg. I nye bygg skal både tekniske krav, funksjon, samt kundens ønske om design og utforming ivaretas.

Bestill rørlegger

Varmeløsninger

Det finnes flere gode varmeløsninger for bolig. Riktig, og beste løsning avhenger av type bolig, hvor du bor, om du bygger nytt eller pusser opp.

Les mer om varmeanlegg

Vannbehandling

Rent drikkevann er viktig, både for helse og funksjon. Vi har løsninger for vannbehandling av både drikkevann og vann i lukkede varmesystemer.

Les mer om vannbehandling

Avløpsanlegg

Om du ikke kan knytte deg på offentlig avløp må du ha eget avløpsanlegg. Vi har nødvendig kompetanse og godkjenning for prosjektering og bygging.

Les mer om avløpsanlegg

Rammeavtale bedrift og landbruk

Forutsigbarhet er viktig. For våre faste bedrifts- og landbrukskunder, samt offentlig sektor, kan vi tilby fordelaktig rammeavtale på rørleggertjenester.

Forespør rammeavtale

Kjerneboring

Kjerneboring gjør det mulig å bore gjennom materialer som betong, murstein eller stein.
Kjerneboring bør gjøres av erfarne fagfolk som har nødvendig kunnskap.

Bestill kjerneboring

Tegning av bad

Bruker du oss som din rørlegger, tegner vi ditt bad gratis i 3D.  Med disse tegningene får du allerede på  planleggingsstadiet et inntrykk av ditt nye bad. I tillegg til 3D blir det levert målsatte plantegninger.

Bestill tegning av bad

Finn inspirasjon til ditt nye bad

Å planlegge et nytt bad gir deg mange muligheter til å skape et funksjonelt og estetisk tiltalende rom. Vår inspirasjonsbrosjyre er ment å gi deg en oversikt over våre leverandører, produkter som vi kjenner godt og kan gå god for både når det gjelder kvalitet og design.


Bla i vår inspirasjonsbrosjyre

Slik når du oss

E-post: post@soknaror.no
Tlf: +47 72 90 90 02

Åpningstider
Mandag – fredag          07.00-15.00