Inspirasjon

Baderommet skal møte alle dine behov i hverdagen, fra hektiske morgenen der alle i familien helst skal benytte badet samtidig, til lange avslappende kveldsbad. Uansett om badet er stort eller lite, i et gammelt eller nytt hus, leilighet, så er det et rom som de aller fleste vil sette sitt personlige preg på.

Å planlegge et nytt bad gir deg mange muligheter til å skape et funksjonelt og estetisk tiltalende rom. Vår inspirasjonsbrosjyre er ment å gi deg en oversikt over våre leverandører, produkter som vi kjenner godt og kan gå god for både når det gjelder kvalitet og design.

Noen inspirerende ideer for ditt nye bad:

Naturinspirert design:
Introduser naturlige elementer som tre, stein og planter for å skape en avslappende og organisk atmosfære.

Minimalistisk stil:
Velg rene linjer, enkle farger og minimalistiske møbler for et moderne og elegant uttrykk. Dette gir også en følelse av rom og åpenhet.

Farger og kontraster:
Leke med farger for å skape kontraster. Du kan for eksempel kombinere hvite fliser med fargerike aksenter eller velge en nøytral fargepalett og legge til farge med tilbehør.

Luksuriøs spa-opplevelse:
Skap et luksuriøst spa-område med store badekar, walk-in dusj, myke håndklær og dempet belysning. Bruk naturstein og varme farger for å skape en beroligende atmosfære.


TECE Betjeningsplater

Det er riktignok ingen betjeningsplate som er designet for å være i sentrum for oppmerksomhet.
Men hvorfor ikke, når den kan tilby så mye for hånd og øye, med perfekte linjer og spennende materialer?