GDPR & Personvern

Personvernerklæring

Personvernerklæring – kontakter/kunder

Informasjon om behandling av personopplysninger

 

Behandling av personopplysninger

Broen Rørservice AS, org 998088763, behandler følgende personopplysninger om våre kontakter:

  • kontaktinformasjon
  • e-post
  • kontonummer og betalingshistorikk
  • informasjon ifm prosjekt

Som behandlingsansvarlig har vi plikt til å informere deg om denne behandlingen.

Daglig leder kan kontaktes ved spørsmål eller innsigelser mot behandling.

Grunnlag

Broen Rørservice AS behandler kun personopplysninger der det er lovlig grunnlag.

  • Opplysninger om våre kontakter behandles enten som følge av interesseavveiing, rettslig krav eller for å oppfylle en avtale vi har inngått med deg (f.eks oppdragsavtale, kontrakt, eller skriftlig akseptert tilbud).
  • Ved en interesseavveiing har vi gjort en vurdering av at din interesse av behandlingen er større enn risikoen for at ditt personvern blir krenket.

Rettigheter

  • Du har rett til å motsi behandling og be om begrensning av personopplysninger som vi behandler. Der opplysningene hentes inn av rettslig grunn eller avtale (f.eks for å sende faktura) kan konsekvensen av behandlingsmotsigelse være at vi ikke kan oppfylle våre plikter i avtalen vi har inngått med deg.
  • Du har rett til å be om innsyn i våre opplysninger om deg, samt be oss rette opp opplysninger som ikke er korrekt.
  • Om du mener at vi har behandlet dine personopplysninger ulovlig, har du rett til å klage til en tilsynsmyndighet, Datatilsynet.

Mottaker av personvernopplysninger

  • Dine personopplysninger blir kun brukt internt i foretaket og blir ikke delt med andre.
  • Personopplysninger som lagres i våre IT-systemer vil være tilgjengelig i IT leverandørens database (Databehandler).
  • Vi har inngått databehandleravtale med våre IT-leverandører for å sikre at personopplysninger håndteres lovlig iht. gjeldende personvernlovgivning.

 

Denne websiden inneholder cookies

Denne websiden inneholder cookies. Vi lagrer ikke noe personlig informasjon via cookies og informasjonen om deg som besøkende kan ikke lagres av oss via cookies.

Websiden benytter seg av en såkalt sessionscookie: ASP.NET_SessionId. Cookien brukes for å håndtere passordbeskyttete sider.

Informasjon om cookies

En cookie er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og som lagres av din nettleser. Det finnes to typer cookies, ”vanlige” cookies og sessionscookies. Sessionscookies forsvinner når du lukker din nettleser og lagres altså ikke, mens vanlige vanlige cookies lagres på din PC.

Slik kan du unngå cookies

Hvis du ikke ønsker å akseptere cookies kan din nettleser stilles inn slik at du automatisk unngår å lagre cookies eller informeres hver gang en webside ønsker å lagre en cookie. Via nettleseren kan også tidligere lagrede cookies slettes. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon om dette. Du kan også slette cookies manuelt fra din harddisk når som helst. Velger du å ikke akseptere cookies kan visse funksjoner fortsatt benyttes, men funksjonaliteten kan begrenses på visse websider.

Cookie policy for tredjeparts cookies

Vi bruker tredjeparts cookies (Facebook Pixel) for å samle inn informasjon for annonsering. Dette er gjort så du får tilpasset informasjon og web-statistikk. Denne tredjepart cookie kan blokkeres i nettleseren hvis du ikke vil at tredjeparts cookies skal godtas. Les mer i http://www.youronlinechoices.eu