Hvem er Sokna Rør AS?

Bedriften er, med sin oppstart i 2012, en av kommunens yngste rørleggerforetak, men til sammen har vi godt over 70 års erfaring i faget. Vi skal yte god service, vi er kvalitetsbevisste og innehar bred kompetanse. Kompetansen vår strekker seg fra ordinære servicer i bolig, fjøs og næringsbygg, til nybygg, store anlegg, fjøs, varmeløsninger i bolig, fjøs og næringsbygg, renseløsninger på vann og avløp.

Servicekvalitetkompetanseriktig pris – til avtalt tid.
Vi er en trivelig gjeng, et godt team, og det tror vi at kundene våre merker!

Produkter
Vi leverer hvert år flere titalls nye bad. I samarbeid med våre kvalitetsbevisste leverandører av kraner, armaturer, dusj- og møbelløsninger finner vi de produktene som passer deg.  Se vår inspirasjonskatalog på www.soknaror.no/inspirasjon. Vi kan også tegne ditt bad slik at du får et inntrykk av hvordan sluttresultatet blir.

Broen Rørservice → Sokna Rør
Broen Rørservice AS ble etablert våren 2012 og har siden oppstarten opplevd en stadig økende vekst, og har etter hvert blitt et etablert navn, ikke bare i kommunen—men i hele regionen  Kundene er privatkunder med små og store oppdrag innenfor service, nybygg og rehabilitering, det er boligutbyggere, nærings- og landbrukskunder.
Sommeren 2021 skiftet firmaet navn til Sokna Rør AS


Fra venstre: Erlend Bogen, Håvard Melby, Eivind Solberg