Broen Rørservice AS fra Soknedal i Midtre Gauldal, har siden oppstarten i 2012 opplevd en stadig økende vekst, og har etter hvert blitt et etablert navn, ikke bare i kommunen—men i hele regionen. Det kan vi takke alle våre gode kunder og samarbeidspartnere for.  Sommeren 2021 kler vi oss i ny drakt – med ny logo, ny profil og nytt navn. Folkene er de samme, med de samme minnene.

Broen Rørservice AS ble etablert våren 2012.  Oppdragsmengden økte raskt og bedriften ble styrket med flere eiere og ansatte. Kundene er privatkunder med små og store oppdrag innenfor service, nybygg og rehabilitering, det er boligutbyggere, nærings- og landbrukskunder.  Selskapet teller i dag 7 ansatte hvorav 6 er faglærte rørleggere med til sammen over 70 års erfaring fra rørleggerfaget. I tillegg til fornøyde kunder er nøkkelen til suksess godt lagspill. Vi er en trivelig gjeng, et godt team, og det tror vi at kundene våre merker.

Broen Rørservice AS, slik de fleste kjenner oss i dag, fortsetter nå reisen som Sokna Rør AS, med eierne Eivind Solberg og Erlend Bogen i førersetet sammen med daglig leder Håvard Melby.  Vi skal fortsatt yte de samme tjenestene og den gode servicen – og vi håper både eksisterende og nye kunder blir med oss på den spennende reisen videre!

Velkommen til Sokna Rør AS

Når vi skulle finne vårt nye navn var det naturlig for oss og se på hva som finnes rundt oss. Her i Soknedal er vi omringet av fantastisk natur, med grønne dalsider, høye fjell og elver som svinger seg nedover dalføret. Like sør for Soknedal sentrum går elvene Ila og Stavilla sammen og blir til Sokna. Vann er en vesentlig del vårt fag, og som rørlegger i Soknedal, ble det derfor naturlig å ta navnet til nettopp elven Sokna.

Logoen vår vil sammen med en tydelig og helhetlig visuell profil være en vesentlig del av vår identitet. Men det vil alltid være menneskene bak og jobben vi gjør som identifiserer hvem vi virkelig er og hva vi står for. Det er derfor viktig for oss å presisere at selv om vi nå kler oss i ny drakt, er folkene bak de samme – med de samme minnene.

 

Kontaktinformasjon
Vi endrer nettadresse og e-postadresser. Men skulle dere være uheldig å sende til en av de gamle e-postadressene kan vi forsikre deg om at disse kommer frem.

Vår nye e-postadresse er post@soknaror.no
Vi har samme telefonnummer, 72909002 og vi holder fortsatt til på Hanshus i Soknedal.

Våre tjenester
Vi vil fortsatt yte de samme tjenestene som vi alltid har gjort. Våre rørleggere er fleksible og har en allsidig kompetanse. Her er noe av det vi kan tilby.
 

Vi gleder oss til reisen videre og vi håper at du blir med. Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Hilsen alle oss i Sokna Rør AS